Tahun 2015: Ekonomi Down, Kita Pula Yang Sentiasa Profit

By | January 4, 2015

Salam semua dan Selamat Tahun Baru 2015!

Orang kata tahun ini akan menjadi agak mencabar untuk kita di Malaysia. Harga minyak sedunia dah jatuh, nilai matawang Ringgit pun turut serta susut nilai. Setakat ni 1 USD bersamaan dengan 3.53 Ringgit.

Ramai yang mengatakan kegawatan ekonomi akan melanda Malaysia pada tahun ini.

Selain itu, GST pun bakal diperkenalkan pada tahun ini. Saya tak pasti bagaimana GST akan memberi kesan kepada masyarakat. Saya percaya kos kehidupan akan naik dan ramai orang akan merana terutama mereka yang masih lagi makan gaji. Gaji tak naik tapi kos semakin naik. Fikir kan lah..

Namun begitu, saya pasti tentang satu perkara:

Orang yang telah belajar untuk jana duit dari Forex akan sentiasa buat duit, tak kira lah samada ekonomi maju atau ekonomi jatuh.

Orang yang trade forex berada dalam situasi yang unik. Kita tak terlibat dalam perniagaan fizikal seperti menjual hasil pertanian atau mengejar projek kerajaan. Oleh itu, faktor seperti kekurangan pembeli langsung tak beri kesan kepada kita.

Peluang untuk buat duit dari forex akan sentiasa wujud setiap minggu dari hari Isnin sehingga Jumaat apabila pasaran matawang sedunia dibuka.

Jumlah duit yang anda boleh buat dari forex setiap minggu bergantung kepada MODAL yang anda laburkan dan KEMAHIRAN forex untuk mengenalpasti dan menangkap peluang yang ada apabila ia timbul depan mata.

Ok, saya nak berhenti menulis.

Tetapi sebelum itu, saya nak tunjukkan anda satu gambar bukti kejayaan forex dekat bawah:

testimonialbaru_2Ya, ini lah pendapatan yang anda boleh jana jika benar-benar dah mahir dalam forex.

Testimoni ini diperolehi dari laman web rasmi Teknik Forex Sebenar.

Jika anda berminat nak belajar jana duit lumayan dari forex, saya menyarankan supaya belajar dari guru yang sudah terbukti keupayaannya seperti Tuan Khalid Hamid, Teknik Forex Sebenar. Klik di sini untuk melawat laman rasmi Teknik Forex Sebenar.

Be Sociable, Share!

One thought on “Tahun 2015: Ekonomi Down, Kita Pula Yang Sentiasa Profit

Leave a Reply