Selamat Datang Ke Teknik Forex Sebenar

By | November 26, 2012

Hello rakan-rakan forex!

Selamat datang ke blog Teknik Forex Sebenar. Ini bukan lah blog rasmi Khalid Hamid, jika anda nak lawat laman web rasmi Teknik Forex Sebenar oleh Khalid Hamid, sila klik di sini.

Nama saya Shahrul. Saya dah berkecimpung dalam dunia forex ni dah lebih 2 tahun. Satu benda tentang forex ni, banyak maklumat dan nasihat yang bertentangan! Tak tau mana yang betul dan yang salah. Nasihat dan petua yang diberikan semuanya nampak macam betul tetapi hasilnya boleh membangun atau menjatuhkan anda dalam forex..Awas!

Saya berterima kasih sebab Khalid Hamid sanggup mengambil inisiatif untuk membuat panduan untuk membantu trader-trader baru melangkah dalam dunia forex.

Saya kena beri “thumbs up” untuk Tuan Khalid. Ini yang kita nak dari anak-anak muda sekarang. Visi dan inisiatif untuk melakukan benda-benda yang susah tetapi membantu industri.

Saya tak nak tulis panjang-panjang. Cukup lah setakat ini sahaja sekarang. Dalam catitan blog akan datang, saya akan review apa yang anda akan belajar jika anda beli Teknik Forex Sebenar.

Be Sociable, Share!

2 thoughts on “Selamat Datang Ke Teknik Forex Sebenar

Leave a Reply