Infinity Scalper Review – Dari Seorang Pengguna Real

By | September 13, 2017

Adakah anda masih baru dalam Forex? Atau anda dah ada pengalaman tetapi sentiasa loss memanjang?

Jika anda tak ada asas dalam forex, saya sangat-sangat sarankan supaya anda mendapatkan panduan Teknik Forex Sebenar. Panduan ini akan mendidik anda untuk menjadi seorang trader yang berilmu.

Ada bermacam-macam stail dan teknik untuk trade forex. Di Teknik Forex Sebenar, kaedah yang digunakan oleh Master Khalid Hamid adalah kaedah price action yang fokus kepada time frame Daily dan H4. Trend ditentukan dengan menganalisa candlestick chart.

Namun begitu, saya tak menafikan bahawa ada teknik forex lain yang lebih kurang sama power nya. Pada masa yang sama, saya juga tak menafikan bahawa indikator mempunyai peranan penting dalam forex trading, jika anda tahu bagaimana nak menggunakannya.

Infinity Scalper adalah satu indikator yang baru-baru dikeluarkan di pasaran. Ianya dihasilkan oleh Karl Dittmann.

Ni laman web rasmi untuk info lanjut tentang indicator ini: www.infinityscalper.net

Indicator ni dikatakan sesuai jika anda seorang scalper yang gemar trade di time frame 1 minit dan 5 minit.

Indicator ini akan menunjukkan bila nak BUY, bila nak SELL dan cadangan EXIT.

So agak ok lah sebenarnya.

Anda cuma perlu install MT4 dalam laptop anda.

Untuk review penuh, saya cadangkan supaya anda tonton video di bawah (Saya jumpa video ni kat Youtube):

98 Pips Profit Guna Infinity Scalper Untuk Trade EURUSD

Ni laman web rasmi untuk Infinity Scalper: www.infinityscalper.net

Be Sociable, Share!

Leave a Reply