Forex Broker Yang DiRekomen “Kaw2” Oleh Teknik Forex Sebenar

By | October 20, 2016

Nak tahu tak forex broker yang direkomen habis oleh pengasas Teknik Forex Sebenar, Encik Khalid Hamid?

Untuk pengetahuan umum, dalam bidang forex ni, pemilihan forex broker sangat penting.

Baru-baru ini, kita digemparkan dengan satu lagi pembongkaran …Penipuan oleh broker yang dikenali sebagai Fx”Bersatu” (bukan nama sebenar).

Broker ini dah mula buat perangai. Apabila client cuba nak withdraw, broker akan bagi tahu, withdrawal declined..Penipuan broker dah nak mula.

Ada yang dah masuk 20k hingga 50k USD ke dalam broker itu. Duit lebur begitu sahaja 🙁

So please, be wise.

Jangan sesekali buka akaun, deposit duit dan trade dengan broker yang tidak telus. Jika perlu, ambil nasihat dan dapatkan bimbingan sebelum buka akaun dan mula trade.

Jika anda beli Teknik Forex Sebenar (TFS), anda akan dibimbing untuk trade cara OTAI FOREX trade. (Like a boss!). Kaedah TFS tak memerlukan anda menggunakan indicator atau EA.

Trade guna akal fikiran je dan pemerhatian tajam menggunakan mata.

Modal 100 USD yang laburkan untuk boleh digandakan menjadi 10,000 USD dalam 12 bulan sahaja guna TFS….Jika anda amalkan apa yang diajar 100%.  (Penafian: Hasil ini bergantung pada keadaan pasaran forex dan kekerapan anda trade)

==> Klik di sini untuk info lanjut bagaimana anda dapat jana 5-angka seminggu guna TEKNIK RAHSIA yang diajar dalam TFS

Bagi mereka yang PEMALAS, yang tak nak berusaha untuk belajar, dan yang lebih berminat FAST money dari forex, TFS bukan untuk anda.

Selain diajar cara trade yang betul, TFS juga memberi cadangan broker-broker yang TERBAIK untuk join. Saya sertakan dekat sini forex broker yang disarankan oleh Khalid Hamid, pengasas TFS: Fxcitizen (Forex Broker Rasmi TFS)

Selain dari Fxcitizen, forex broker di bawah pun agak ok kalau anda berminat nak try. Walaupun tak di rekomen secara direct oleh pihak TFS, dari segi deposit dan withdrawal, broker-broker ini takde masalah. Maklum balas dari trader2 yang menggunakan broker di bawah pun amat positif.

Top #2 Forex Broker Di Malaysia

No #1: XM

XM adalah forex broker yang paling banyak digunakan oleh trader2 dari Malaysia setakat ini. Customer support mereka mantap – Pandai bercakap dalam bahasa Melayu dan pantas menyelesaikan isu-isu yang dihadapi trader.

Selain itu, mereka regulated dengan FCA UK. Memang power!

Lesen FCA UK bukan calang-calang lesen. Susah nak dapat. Penyeliaan sangat ketat. Dan yang paling best, kebajikan trader dijaga 🙂

So, anda tak perlu risau broker hilang begitu sahaja. Klik di sini untuk dapat info lanjut tentang XM.

No #2: Fxprimus

Fxprimus mempunyai rangkaian yang agak besar di Malaysia. Setahu saya, mereka dah start beroperasi di Malaysia sejak tahun 2010.

Customer support memang mantap cuma sehingga sekarang, mereka tak ada website dalam Bahasa Melayu dan customer support pun cuma dalam English.

Yang paling best tentang Fxprimus adalah withdrawal harian. XM pun takde withdrawal harian, cuma mingguan.

Fxprimus pula membolehkan trader withdraw modal setiap hari.

Fxprimus dikawal selia oleh Cysec, badan kewangan yang disegani di Cyprus. Klik di sini untuk dapat info lanjut tentang Fxprimus.

 

So, dah puas hati? Info ini bukan senang nak dapat tau. Make sure anda pakai dengan betul.

P.S. Jika anda nak, anda boleh download Preview PERCUMA Teknik Forex Sebenar kat sini. Klik untuk info lanjut. 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply