Dah Bosan Menjadi Pendepo Tegar? Dah Puas Kena Tipu Forex Broker Scam? Baca Lanjut

By | May 7, 2017

Saya kesian lah dengan ramai trader2 newbie.

Trader newbie selalu menjadi mangsa “jerung2” yang berenang dalam dunia forex.

Jerung2 yang saya maksudkan adalah scammer forex, skim2 cepat kaya yang menyalahgunakan nama forex, forex broker penipu, dan lain-lain.

Dan ramai pula newbie yang tanpa sebarang persediaan, terus masuk, depo modal 1000 USD, 10,000 USD dan ada yang depo 50,000 USD…Tanpa ilmu forex.

Tentu lah modal itu lebur begitu sahaja.

Anda dapat bayangkan 10,000 USD lebur dalam 5 hari?

Benda ni, newbie selalu buat.

Kan bagus kalau sebelum trade forex tu, dapatkan ilmu terlebih dahulu. Sekurang-kurangnya, modal tak habis.

Ada 2 ilmu yang anda harus KUASAI jika anda nak betul-betul MAHIR dalam Forex.

Pertama, ilmu teknikal dan fundamental forex. Sila klik di sini utk download panduan percuma ini untuk mendapat ASAS Forex. 

Kedua, ilmu forex broker. Ilmu ini tak kurang pentingnya. Jangan tertipu dengan broker-broker scammer yang berleluasa menjual penipuan dorang. Artikel ini membongkar forex broker yang bagus untuk join jika anda nak selamat.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply