Bagaimana untuk Memastikan Duit Anda tak Lebur Apabila Trade FOREX?

By | January 8, 2014

laptop-and-coffeeSaya tau ramai yang melawat website ni sebab nak tau bagaimana nak menjana sedikit duit melalui forex untuk hidup lebih selesa dan juga kerana kos kehidupan semakin meningkat. Hidup memang perit..kalau kita tak ada sumber pendapatan yang lain. Alangkah baiknya jika kita ada jalan keluar dari semua ni.

Jalan keluar memang ada tuan! Persoalannya, samada nak ikut ke tak! Jalan keluar yang saya maksudkan di sini adalah FOREX. Ini lah jalan yang terbukti mampu menjana pendapatan sampingan.

Contohnya, Baru-baru ni, ada seorang pembeli sah Teknik Forex Sebenar yang membuat USD 1019 dalam 23 jam. USD 1019 bukan sikit bro dan nak buat duit sebanyak itu dalam sehari, memang hebat! Anda boleh baca komen beliau kat sini.

Untuk buat duit sebanyak itu dalam forex, anda perlu menguasai SKIL dan TEKNIK FOREX yang diamalkan oleh forex trader yang sudah berjaya. Tanpa ini, anda akan GAGAL dalam forex. Duit anda akan lebur dalam sekelip mata.

Bagaimana untuk memastikan duit anda tak lebur apabila trade FOREX?

  1. Jika anda masih baru (NEWBIE), anda MESTI trade dengan menggunakan demo akaun dari forex broker yang boleh dipercayai. Saya boleh rekomen broker FXPRIMUS. Sila klik sini untuk dapat info lanjut.
  2. Dapatkan BANTUAN dari forex trader yang berpengalaman dan yang mempunyai rekod trading yang bagus. AMARAN: jangan belajar dari trader yang dah lama trade tetapi selalu KALAH. Trader-trader sebegini biasanya berfikiran NEGATIF kerana duit mereka dah lebur di pasaran. Belajar FOREX dari sumber atau kursus yang boleh dipercayai seperti Teknik Forex Sebenar.
  3. Apabila sudah bersedia, anda boleh mula trade tetapi trade dengan modal yang kecil terlebih dahulu sebelum trade dengan modal besar. 100 USD adalah modal permulaan yang berpatutan. Anda harus mencari jalan bagaimana nak gandakan modal USD 100 menjadi USD 1000 dan seterusnya, USD 10,000. Jika anda mengamalkan teknik ini, saya pasti, anda akan mencapai USD 10,000 dalam tak sampai setahun.

Jika anda masih baru dalam FOREX, saya menyarankan supaya berhati-hati dan jangan buang duit sesuka hati. Dapatkan ilmu FOREX terlebih dahulu sebelum membuat percubaan untuk trade. Saya gerenti, anda tak akan menyesal jika anda ikut apa yang saya tulis kat sini.

P.S. Sila download Preview Percuma Teknik Forex Sebenar kat sini. Panduan ini KHAS bagi anda yang berminat untuk belajar bagaimana nak trade dalam FOREX menggunakan Teknik Forex yang POWER. Klik sini untuk info lanjut.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply