Anda Tercari-Cari Review Tentang Teknik Forex Sebenar Di Internet?

By | June 18, 2016

Program Teknik Forex Sebenar dah lama dah wujud. Rasanya sejak tahun 2011.

Dah beribu-ribu trader mendapat manfaat dari program belajar forex ni dan ada yang pada mulanya, menjadi pelajar. Tetapi lepas dah mahir, student menjadi guru.

Encik Khalid Hamid, pengasas program ni memang banyak berjasa.

Namun begitu, ramai juga yang tak “appreciate” beliau. Ada yang cakap encik Khalid ni penipu, dan ada pula yang cakap encik Khalid kaya sebab jual ebook.

Adakah patut?

Macam2 lah.

So, mungkin anda tercari-cari review yang betul tentang program Teknik Forex Sebenar. Samada ok ke tak.

Saya pun minat gak nak tau apa komen orang tentang TFS ni. Lepas search dekat Internet, saya terjumpa satu review Teknik Forex Sebenar yang agak baik. Klik di sini untuk baca review Teknik Forex Sebenar yang ditulis oleh blogger ni.

Hebat juga review bro ni..

.

Tak boring ke pikir forex je?

Selain forex, ada banyak skim-skim nak jana duit cepat.

Salah satunya.. Buat website 🙂

Website ni, boleh digunakan untuk jual produk dan dapat cash. Tetapi sebelum nak bina website, anda perlu pikir tentang hosting. Salah satu web hosting yang bagi servis baik adalah Exabytes. Anda boleh baca Exabytes Malaysia review kat sini.

Ok, cukup lah cerita kosong untuk hari ni.

Untuk penutup, saya nak show satu video yang dibuat oleh kawan saya. Dia nak jual produk kat pasaran US.

Pernah dengar pasaran Survivalist?

Tapi video macam hampeh je ..huhuhu..

Takpe, jom tengok kat bawah…

Be Sociable, Share!

Leave a Reply